Howrse ilustrace 02/2021

 Hello, everypony!

Možná si někteří z vás všimli, že na Howrse už probíhá hlasování do Kreativního prostoru. Chtěla bych vám při této příležitosti ukázat dvě ilustrace, které tento měsíc posílám:

První je krajinka Of Swords and Stones. Inpsirovala jsem se svou stejnojmennou chovnou farmou, ve které mám pár svých nižších linií jednorožců irských tinkerů. Koně v ní jsou totiž pojmenovaní buď podle postav z Alagaësie, nebo podle kamenů. Výsledkem je zachmuřená krajina s bojištěm, které již zarůstá trávou, a dokonce i krystaly.

 

Další je krajinka Blob's Home, moje účast v české kreslící výzvě "Krajinky ke zbarvením ze speciálních předmětů černého trhu". Nakreslila jsem ji k tomuto zbarvení z Knihy příšer, k Blobovi. Je hrozně těžké k němu sehnat jakoukoliv ladící krajinku, takže růžové pozadí a jezírka slizu byly jasnou volbou, jak toto změnit. Bublinky jsem nakreslila tak, aby byly velice podobné těm, které můžete na Howrse zvolit jako animaci ke koni. Jo, a to, co tam levituje, je blobí sardinka. Neptejte se mě proč, prostě sardinka.

 

Do Kreativního prostoru neposílám poprvé a ani naposled. V květnu 2020 mi prošla tato krajinka s názvem Měl bys plavat!, která byla dělaná do jiné české výzvy s koi rybkami. Bohužel, Howrse docela pokazilo její kvalitu, a předpokládám, že to samé udělá u těchto dvou, které posílám nyní. Proto si je v plné kvalitě prohlédněte aspoň tady ♥


Nakonec vás chci vyzvat k tomu, abyste i vy byli aktivní a zúčastnili se, a to hlasováním. Hodně lidí si myslí, že hlasování v KP je zbytečné a neudělá žádnou změnu, ale přesně kvůli takovým lidem potom prochází hrůzy, které někdo během půl hodiny spatlal v Malování. Vím, že moje kresby nejsou nejlepší a asi bych neměla soudit "díla" ostatních, ale některé ilustrace, které poslední dobou prochází do hry, prostě nejsou dostačující, co se kvality týče, a na Howrse nemají co dělat. Proč se to tak děje? Důvodem může být i to, že plno lidí rozklikne hlasování, a bezmyšlenkovitě dokola klikají na jedno hlasovací tlačítko, bez ohledu na ilustrace, které se nad ním zobrazí. Dělají to totiž pro equus, které za hlasování dostanou. To je samozřejmě špatně. Prosím, věnujte těch necelých 5-10 minut denně a hlasujte, když je možnost. Nemyslím tím pro mě, ale celkově pro jakékoliv krásné ilustrace (i když za každý hlas pro mé krajinky vám budu nesmírně vděčná). Rozhodně to má smysl ♥ 

→Hlasovat můžete na tomto odkazu←

Pokud vás zajímá více o českém kreativním prostoru, budeme moc rádi, pokud se k nám přidáte na našem Discord serveru Kreativní prostor! Společně kreslíme, radíme si, posíláme si návody, rady, tipy, kritiku, streamujeme, ale také kecáme, sdílíme memes a fotky našich kočiček! 

→Pozvánka na Discord server←

 

Tímto vám děkuji za pozornost! A pokud si v Howrse tématech nelibujete, nezoufejte, další páteční článek už bude věnovaný zase Filly koníčkům ♥ Mějte se krásně!

- Eliška Poníková (Ferus Spiritus)

2 komentáře:

  1. Zatím jsem na tvoje ilustrace nenarazila :( snad se k tomu ale nějak dostanu! Určitě by sis zasloužila je tam dostat <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju <3 Bohužel teď neprošly, tak snad další měsíc :c Ještě musím upravit tu blobí krajinku, je docela prázdná, co se země týče. Problém je, že ta část nebude vůbec vidět, bude překrytá boxíky, jenže pak v hlasování to není tak pěkné :')

      Vymazat